Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Selena Gomezs svar på tal efter kroppskritiken andas girlpower

Selena Gomez och hennes vänner var på en yacht-tur för några dagar sedan. Då fångades hon på bild av paparazzis och i kommentarsfälten på Instagram tog många sig friheten att kommentera hennes kropp. Flera påpekade att hon gått upp i vikt och lagt på sig extra kilon på magen. Nu får det vara nog säger vi på Metro Mode – kan vi bara sluta kommentera andras kroppar?

selena-gomezFoto: Getty Images

När Selena Gomez befann sig ute på en lyxtur med yachten och njöt för fullt av livet kunde hon nog ana att hon skulle fastna på paparazzibilder. Undra om hon också kunde ana att folk skulle ta sig friheten och spekulera huruvida hon är gravid eller inte, om bilden är photoshoppad och kommentarer om att hon gått upp i vikt. Nu får det vara nog att kommentera andras kroppar tycker vi på Metro Mode!

Inför sina 135 miljoner följare ger Selena Gomez ett grymt bra svar på tal efter kritiken mot hennes kropp. I ett Instagram-inlägg skriver hon: “Skönhetsmyten – en besatthet av fysisk perfektion som fångar den moderna kvinnan i en oändlig cykel av hopplöshet, självmedvetenhet och självhat, samtidigt som hon försöker att uppfylla samhällets omöjliga definition av felfri skönhet. Jag tar hand om mig själv för att jag vill, inte för att bevisa någonting för någon”.

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!