Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Senaste nytt från Hollywood: Selena Gomez och The Weeknd har gjort slut

Det går snabbt i svängarna nu. Igår rapporterade Us magazine att Selena Gomez var på väg till kyrkan tillsammans med exet Justin Bieber. I dag kan vi läsa att förhållandet mellan Selena och The Weeknd officiellt är över – efter 10 månader tillsammans. 

People skriver att flera källor bekräftar att Selena Gomez, 25, och The Weeknd, 27, har valt att gå skilda vägar. “Selena och Abel har varit på och av i några månader nu”, säger en av källorna. “Det har varit svårt då Abel varit på turné och Selena jobbat i New York. Det har inte varit lätt för dem.”

Det ska enligt Peoples källor ha varit svårt för paret att komma överens om att avsluta kärleksrelationen, trots att det inte riktigt fungerat under de senaste månaderna. Enligt nytagna bilder som visar att Selena, så sent som igår hängde med exet Justin Bieber – ska det bara ha rört sig om en “kompis-dejt”. De ska alltså inte ha börjat dejta varandra igen, utan besökte bara kyrkan och tog en frukost ihop – som vänner.

Foto: James Gourley/REX Features 
Källa: US Magazine & People 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!