Nöje

Senaste snackisen från Hollywood: Kim och Kanye väntar sitt tredje barn – via surrogat

Rykten florerar just nu (i Hollywood) om att Kim och Kanye går i väntans tider. Enligt TMZ och Cosmopolitan väntar familjen nu på en liten flicka – via surrogat. 

Nära källor till paret ska ha släppt nyheten att Kim och Kanyes surrogat är gravid med deras tredje barn. Surrogatmamman ska dessutom just nu gå på en speciell diet som Kim satt samman. Det, för att vara helt säker på att den lilla flickan får i sig precis det hon behöver inför ankomsten.

Kim har tidigare öppnat upp om hennes tuffa graviditeter där hon med både North och Saint fick placenta accreta. Det är en sällsynt komplikation där moderkakan inte kommer ut som den ska utan växer fast i livmoderns muskelvägg. Tillståndet är ovanligt men kan leda till livshotande blödningar i samband med födseln.

2015 skrev Kim i sin blogg om förlossningen med North. “Min läkare var tvungen att stoppa in hela armen i mig och lossna placentan med handen och skrapa bort den från min livmoder med fingernaglarna. Min mamma bara grät, hon hade aldrig sett något liknande. Min förlossning gick ganska snabbt men samtidigt fick jag gå igenom detta – det var den mest smärtsamma upplevelsen i mitt liv!”

Källa: TMZ Kim Kardashian Medibas
Foto: REX Features 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!