Nöje

Serena Williams hyllar ”galna” kvinnor i Nikes nya reklamfilm – starkaste vi sett

Har du inte sett Nikes senaste reklamfilm så måste du göra det omgående. Känslan som förmedlas genom Serena Williams fantastiska ord tillsammans med bilderna på de framgångsrika idrotts-kvinnorna är det finaste och starkaste vi känt på väldigt länge. 

 Foto: TT

Sportföretaget Nike har släppt en reklamfilm som tagit världen med storm och vi förstår verkligen varför. Det var i samband med reklampausen under Oscarsgalan 2019 som reklamfilmen ”Dream crazier” visades för första gången och redan efter ett dygn hade den över tre miljoner visningar på Youtube. I det fantastiska klippet visas starka kvinnor inom sporten upp medan tennisproffset Serena Williams berättar om fördomar som kvinnor inom branschen utsätts för.

”Om vi visar känslor kallas vi dramatiska. Om vi vill spela mot män är vi galna. Och om vi drömmer om lika möjligheter är vi världsfrånvända. När vi står för något är vi rubbade. När vi är för bra så är det något fel på oss. Och om vi blir är arga är vi hysteriska, irrationella eller bara galna”, säger Williams

En bit in i klippet tar hon även upp sina egna erfarenheter och avslutar med en mening som ger oss gåshud.

”Att vinna 23 grand slams, få ett barn och sen komma tillbaka för mer?” Crazy, crazy, crazy – så vill de kalla dig galen, visst, visa dem vad galenskap kan göra”, säger hon innan klippet tar slut.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!