Nöje

Shakiras känga till exet Gerard Piqué på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tycks ha handlat mer om hämnd än om kärlek för världsartisten Shakira. Under dagen lade hon upp en video på Instagram som tycks vara riktad mot hennes ex, fotbollsspelaren Gerard Piqué – och budskapet är minst sagt vasst.

Foto: Instagram @shakira

För många är den fjortonde februari en dag för kärleksbetygelser, men för Shakira handlade dagen denna gång om något helt annat.

Sjunger om att döda sitt ex

Artisten och hennes partner sedan sedan elva år tillbaka, fotbollsspelaren Gerard Piqué, gick skilda vägar förra sommaren efter rykten om otrohet från Piqués sida. Han är numera tillsammans med 23-åriga Clara Chia Marti som han misstänks ha haft en affär med under tiden som han var tillsammans med Shakira.

Många av Shakiras fans tror att den video som hon lade upp på Instagram under Alla hjärtans dag är riktad mot Piqué. I videon mimar sångerskan till SZA:s hitlåt “Kill Bill”, en låt som har fått stor spridning på plattformen.

En del av sångtexten lyder:

“Jag kanske dödar mitt ex, inte den bästa idén. Hans nya flickvän står näst på tur, hur tar jag mig dit? / Jag kanske dödar mitt ex, fast jag älskar honom fortfarande / Jag sitter hellre i fängelse än är ensam / Jag gjorde det för kärlek.”

Foto: Instagram @shakira

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!