Nöje

Shannen Doherty: “Finns många jag inte vill ha på min begravning”

I det senaste avsnittet av podcasten Let’s Be Clear med Shannen Doherty berättar skådespelerskan, som lever med cancer i fjärde stadiet, att det finns “många personer” som hon inte vill ska komma på hennes begravning.

Foto: Shutterstock

Bevery Hills-stjärnan Shannen Doherty lever med cancer sedan flera år tillbaka. I sin podcast avslöjar hon att hon redan har tänkt en hel del på sin begravning – och att det finns ett flertal personer som hon helst ser inte dyker upp.

“Vill inte ha dem där”

I avsnittet diskuterar Doherty det något morbida ämnet med sin bästa vän, Chris Cortazzo.

“Jag är jättedålig på begravningar”, säger hon. “Jag vet inte om någon faktiskt är bra på begravningar, men jag är tjejen som typ, bokstavligen storgråter. Jag kan inte hantera det.”

Skådespelaren – som diagnostiserades med bröstcancer för första gången 2015 och nyligen berättade att cancern hade spridit sig till skelettet – har även starka åsikter om vilka hon skulle föredra inte kom på hennes egen begravning:

“Det finns många personer som jag tror skulle komma, som jag inte vill ha där. För deras skäl till att komma är inte nödvändigtvis de bästa. Typ, de gillar inte mig egentligen och, du vet, de har sina skäl och det är bra för dem, men egentligen gillar de inte mig tillräckligt mycket för att komma på min begravning”, säger hon och fortsätter:

“Men de kommer göra det, för det är den politiskt korrekta saken att göra och de vill inte framstå som dåliga människor, så jag vill typ att de ska slippa den pressen och jag vill att min begravning ska vara som en kärleksfest. Jag vill inte att folk ska gråta eller tänka för sig själva typ, ‘tack gode gud att den där bitchen är död nu’.”

Doherty tillägger att hon inte kan säga vilka personer det rör sig om, eftersom den listan skulle vara “alldeles för lång” – men förtydligar:

“Jag pratar bara om personer som jag verkligen inte gillar. Jag vill bara inte ha dem där och jag vet vilka de är.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!