Nöje

Shannen Doherty skiljer sig från Kurt Iswarienko efter 11 år tillsammans

Shannen Doherty har ansökt om skilsmässa från maken Kurt Iswarienko, det skriver Page Six. “Tyvärr kände hon att hon inte hade något annat val”, säger Dohertys publicist.

Foto: Instagram @theshando

Enligt en talesperson för Shannen Doherty – känd från tv-serier som Beverly Hills och Förhäxad – hade skådespelerskan “inte hade något annat val”, än att skilja sig från sin make, det skriver Page Six:

“Att skilja sig var det sista Shannen ville. Tyvärr kände hon att hon inte hade något annat val”, säger Dohertys publicist Leslie Sloane i ett uttalande till tidningen. “Ni kan kontakta Kurts agent, Collier Grimm på PICTUREKID, eftersom hon är intimt inblandad.”

Det sistnämnda har orsakat spekulationer om att det var otrohet som orsakade separationen mellan makarna, som har varit gifta i elva år.

Drabbades av cancer 2015

Enligt TMZ gick Doherty och Iswarienko skilda vägar i januari. Personer som uppges stå paret nära har berättat att Shannen lever med cancer i fjärde stadiet, och att skilsmässan är mycket bitter, vilket försvårar situationen.

Doherty diagnostiserades med bröstcancer 2015. Efter cellgiftsbehandlingar gick cancern i remission, men för några år sedan berättade Shannen att sjukdomen hade återvänt:

“Jag tror inte att jag har bearbetat det. Det är svårt att smälta på många sätt”, sa hon i en intervju med ABC 2020.

Iswarienko är Dohertys tredje make. Hon har tidigare varit gift med Ashley Hamilton (1993 till 1994) och pokerspelaren Rick Salomon (2002-2003). 

Foto: Instagram @theshando

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!