Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Sharon Stone avslöjar producenten som uppmanade henne att ha sex med Billy Baldwin

Sharon Stone har tidigare berättat att en producent pressade henne att ha sex med sin motspelare filmen Sliver i början av 90-talet. Nu avslöjar hon namnet på producenten i Louis Theroux podcast.

Foto: Instagram @sharonstone

2021 skrev Sharon Stone i sina memoarer Beauty of Living Twice att en producent på filmen Sliver (1993) försökte övertala henne att ha sex med sin motspelare, Billy Baldwin. I det senaste avsnittet av Louis Theroux podcast namnger hon nu producenten i fråga: Hollywoodmogulen Robert Evans, som dog 2019.

Skulle “rädda filmen”

Enligt Stone sa Evans att hon måste ha sex med Baldwin för att förbättra hans rollprestation:

“[Evans] sprang runt på sitt kontor i solglasögon och förklarade att han låg med Ava Gardner och att jag borde ligga med Billy Baldwin, för [då] skulle hans prestation förbättras”, säger hon och fortsätter:

“Om jag låg med Billy skulle vi ha kemi och rädda filmen. Jag var det riktiga problemet eftersom jag var så stel, och inte som en äkta skådespelerska som bara kunde ligga med honom och få saker och ting på rätt spår igen.”

I avsnittet säger skådespelerskan att problemet snarare var att filmbolagets chefer hade gett rollen åt fel person:

“Jag behövde inte ligga med Michael Douglas [Stones motspelare i Basic Instinct]. Michael Douglas kunde komma till jobbet och prestera, få till den där repliken, och repetera och dyka upp.”

Beauty of Living Twice - Sharon Stone KÖP

Beauty of Living Twice - Sharon Stone

Pris: 136 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!