Nöje

Sharon Stone förklarar varför hon inte längre dejtar: “Jag har fått nog”

Den 62-åriga skådespelerskan Sharon Stone gästade “The Drew Barrymore Show” och berättade för Barrymore att hon är klar med dejtandet och förklarade varför. 

Foto: Shutterstock

“Jag har fått nog av dejtandet”, sa Stone till TV-programledaren. Men varför? ”För att jag inte tycker att människor är uppriktiga eller värda min tid. Och jag njuter av min ensamtid och tid med mina barn och mina vänner mer”, säger Stone för att förklara sitt beslut.

“Jag känner bara att jag inte behöver ett barn till”, tillade hon, medan Barrymore bjöd på ett stort skratt. “Jag vill inte ha lögner och spel.”

Stone säger att hon inte är säker på hur man kan säga det på ett “politiskt korrekt” sätt, men hon känner inte att “män är på samma plats som kvinnor är just nu.”

“Jag känner bara så angående män som jag träffar – jag har riktigt bra manliga vänner, men jag känner så när det gäller känslomässig mognad i relationer – att män och kvinnor verkar på olika ställen,” sade skådespelaren.

Har 3 söner med Phil Bronstein

Stone har tre söner och har varit gift två gånger tidigare: med journalisten och redaktören Phil Bronstein och med författaren och producenten Michael Greenburg.

”Någonstans tror du att du kanske en dag inte kommer att vara ensamstående föräldrar längre”, säger Stone. ”Men så småningom inser du att du tycker att det är bättre. Jag hoppas inte längre på någon.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!