Nöje

Sharon Stone förlorade vårdnaden av sin son efter “Basic Instinct”

Basic Instinct blev Sharon Stones stora genombrott, men hennes medverkan kom med ett pris: hon förlorade vårdnaden av sin son efter filmen. “Det krossade mitt hjärta”, berättar hon i podcasten Table for Two with Bruce Bozzi.

Foto: Shutterstock

Det var när Sharon Stone gästade podcasten Table for Two with Bruce Bozzi som hon berättade att hon förlorade vårdnaden av sin son på grund av sin ikoniska roll i filmen Basic Instinkt:

“Jag förlorade vårdnaden av mitt barn. När domaren frågade mitt barn – min lilla pojke, ‘Vet du om att din mamma gör sexfilmer?’ så var det ett missbruk av systemet, att det faktum att jag gjorde den filmen påverkade uppfattningen om hur jag var som förälder”, sa hon och fortsatte:

“Folk går omkring utan kläder på vanlig TV, och du såg mig vara naken i kanske en sextondels sekund – och jag förlorade vårdnaden av mitt barn /…/ det krossade mitt hjärta.”

Lurades av producenterna

Den scen från 90-talsfilmen som kostade Stone vårdnaden av hennes son är välkänd, inte minst eftersom den visar skådespelerskans intima delar – men när scenen filmades blev hon försäkrad att dessa inte skulle synas i filmen.

I en intervju med Vanity Fair berättar Stone hur det gick till när hon fick reda på sanningen om scenen:

“Efter att vi spelat in Basic Instinct blev jag inkallad att se den. Inte på tu man hand med regissören, som man skulle kunna förvänta sig, med tanke på situationen, utan med ett rum fullt av agenter och advokater, av vilka de flesta inte hade något att göra med projektet”, säger hon och fortsätter:

“Det var så jag fick se klippet med min vagina för första gången, långt efter att jag fått höra, ‘Vi kan inte se något – du behöver bara ta av dig trosorna, eftersom det vita reflekterar ljuset, så vi ser att du har trosor på dig’. Ja, det har funnits många åsikter om det här, men eftersom det är min vagina det handlar om, låt mig bara säga: de andra åsikterna är skitsnack.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!