Nöje

Sharon Stone om varför hon slutade med botox: “Behövde 300 injektioner”

En stroke blev uppvaknandet som fick Sharon Stone att sluta med botox och fillers. “[Det blev] ett enormt, smärtsamt neurologiskt behov”, berättar stjärnan i en intervju med Vogue Arabia.

Foto: Shutterstock

Under 90-talet blev Sharon Stone känd som en av världens vackraste skådespelerskor, inte minst tack vare sin ikoniska insats i filmen Basic Instinct. Vid 64 års ålder är hon fortfarande strålande vacker och har valt att åldras naturligt, ett beslut som hon tog efter en traumatisk upplevelse i samband med en botox-injektion.

I en intervju med Vogue Arabia berättar Stone om vändpunkten:

“Det fanns perioder under super-kändisskapet som jag använde botox och fillers och grejer, och sedan fick jag en enorm stroke och en nio dagar lång hjärnblödning”, berättar stjärnan och fortsätter:

“Jag behövde över 300 injektioner med Botox och fillers för att lyfta upp ena sidan av mitt ansikte igen.”

Stone berättar att händelsen totalt förändrade sättet som hon såg på kosmetiska ingrepp, som hon menar gick från att vara “gullig lyx till ett enormt, smärtsamt neurologiskt behov.”

Blev dumpad för att hon inte använde Botox

Nyligen blev Stone ifrågasatt för sin inställning till kosmetiska ingrepp. Skådespelerskan berättar att hon dejtade en yngre man som frågade om hon använde botox, varpå hon svarade:

“Det skulle nog vara väldigt bra för både ditt och mitt ego om jag gjorde det.”

Kort därefter slutade hon träffa mannen, vars intresse abrupt svalnade:

“Jag träffade honom en gång till efter det och han var inte intresserad av att träffa mig mer”, säger Stone och tillägger: “Om du inte ser mig för mer än det, var så god och gå.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!