Nöje

Shawn Mendes, 24, ryktas dejta sin 51-åriga kiropraktor

Dejtar Shawn Mendes sin kiropraktor? Det är ett seglivat romansrykte som har uppstått efter att de två setts tillsammans vid ett flertal tillfällen under de senaste månaderna.

Foto: Instagram @drjocelynemiranda/@shawnmendes

Shawn Mendes, 24, har enligt uppgifter varit singel sedan han avslutade sin relation med Camila Cabello i november 2021. Nu kan det dock ha blivit ändring på det: under den senaste tiden har artisten nämligen synts spendera en hel del tid med sin kiropraktor, 51-åriga Jocelyne Miranda.

Har jobbat med Justin Bieber och Kendall Jenner

Enligt US Weekly har Miranda jobbat med Mendes i minst fem års tid, och har till och med följt med honom på turné. Bland hennes tidigare klienter märks kända namn som Justin Bieber, Post Malone och Kendall Jenner.

Sedan förra året har Mendes och Miranda synts tillsammans vid ett flertal olika tillfällen då de ägnat sig åt joggingturer, promenader, luncher och shopping. Enligt Daily Mail närvarade Miranda även vid sångarens efterfest i samband med årets Grammygala.

Så sent som i onsdags fångades det påstådda paret på bild tillsammans efter att ha hämtat frukost från ett kafé i West Hollywood.

Varken Mendes eller Miranda har kommenterat romansryktena.

Foto: Instagram @drjocelynemiranda/@shawnmendes

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!