Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sias tomteglass 2020 – Glöggmys

För fjärde året i rad presenterar Sia årets smak på Tomteglass, och vi längtar efter att få smaka den! Årets smak 2020 är Glöggmys – svensk gräddglass med glöggsmak med slingor av glöggrippel och rostad hackad mandel.

Sedan 2017 har Sia glass släppt en Tomteglass med en ny julinspirerad smak varje år. En tradition som absolut är värd att hålla vid liv!

Årets smak heter glöggmys! Den smakar gräddglass med toner av kanel, kardemumma, nejlika och ingefära. Glassen innehåller slingor av glöggrippel och rostad hackad mandel, och ett stort plus är att den har en fin rosa färg!

– Glöggmys förknippas med både mys och förväntan inför julen, och den varma känslan ville vi i årets upplaga av Tomteglass försöka fånga, säger Dan Bengtsson, marknadschef på SIA Glass, i ett pressmeddelande.

Från och med i slutet av oktober kan du köpa årets Tomteglass i butikerna. Men glassen kommer i begränsad upplaga så det gäller att vara ute i god tid!

Tidigare Tomteglassmaker:

2017: Skumtomte

2018: Lussebulle

2019: Marsipangris

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!