Nöje

Ska Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifta sig?

Pernilla Wahlgrens förhållande med Christian Bauer går till synes från klarhet till klarhet – och efter en felsägning i Wahlgrens Värld är frågan nu om paret eventuellt planerar att gifta sig.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Bianca Ingrossos avhopp från tv-programmet “Wahlgrens Värld” var en tråkig nyhet för tittarna, men i samma veva som Bianca lämnade serien tillkom en ny karaktär: Pernilla Wahlgrens kärlek Christian Bauer.

Paret har varit tillsammans i över ett år, och när Bauer fick frågan om att göra ett kort inhopp i slutet av säsong tio så tackade han ja, till tittarnas glädje.

“Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine”, sa Wahlgren till Aftonbladet i februari.

Felsägning satte fart på rykten

Paret verkar med andra ord passa väl in i varandras liv, och nu rapporterar Hänt om en felsägning i det senaste avsnittet av “Wahlgrens Värld” som eventuellt skvallrar om att paret går i giftastankar:

“Jag har en väldigt stabil relation med min man, min blivande man, pojkvän, jag vet inte vad jag ska kalla honom”, säger Pernilla under en synk i programmet.

Strax därefter inser hon vad hon sagt: “Sa jag precis min man, herregud. Blivande man var ännu värre”, säger Wahlgren med ett skratt.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!