Nöje

Skåla i hållbart rosévin i vår!

Äntligen är varmare dagar runt hörnet och vad ger mer vårkänslor än ett glas rosé i solen? Nu kommer alkoholfria GodDryck No2 Sparkling Rosé i ny tidlös och hållbar design. Den passar både bra att avnjutas som den är eller i en festlig drink. Nedan delar vi två härliga vår- och sommarrecept.

Rosévin passar att drickas året om men många tycker det är extra gott under de varmare månaderna. Rosévin, som blir populärare för varje år, görs på blå druvor. Vid tillverkningen får skalet laka ur i musten i några timmar efter pressningen vilket ger vinet smak och den fina rosa färgen.

GodDryck, som blev världens första företag att erbjuda klimatpositiva drycker, har tagit ett viktigt steg i sin hållbarhetsresa genom att ta bort plastsleeven på flaskorna. GodDryck No2 Sparkling Rosé som tidigare hade ett rosa plastöverdrag kommer nu dessutom i en ny tidlös design för att förmedla dryckens komplexitet samtidigt som den är snällare mot planeten!

Spana in de härliga recepten nedan!

Citrus Sorbetto

Citrus Sorbetto

Du behöver: 

Juice av blodgrapefrukt, en kula citronsorbet. Toppad med GodDryck No 2, en skiva blodgrapefrukt och hallon.

4 cl juice av blodgrapefrukt

1 kula citronsorbet

GodDryck No 2 Sparkling Rosé

Blodgrapefrukt

Hallon

Gör så här: 

Pressa 4 cl juice av blodgrapefrukt i ett glas. Tillsätt 1 kula citronsorbet i glaset. Fyll på med GodDryck No2. Avsluta med att toppa drinken med en skiva blodgrapefrukt och lite hallon.

Nästa bild
Jordgubb & fläderdrink

Jordgubb & fläderdrink

Du behöver: 

Jordgubbspuré, flädersaft och GodDryck No 2. Toppad med skivade jordgubbar, mynta och is.

2 cl jordgubbspuré
4 cl flädersaft
GodDryck No 2 Sparkling Rosé
Isbitar
Jordgubbar

Gör så här: 

Lägg i ett par isbitar och skivade jordgubbar i ett glas. Börja med att lägga 2 cl jordgubbspuré i botten av glaset. Tillsätt 4 cl flädersaft. Fyll på med GodDryck No2. Avsluta med att toppa drinken med jordgubbar och mynta.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!