Nöje

Skam-William är i Stockholm – här har du störst chans att se honom

I lördags landade Thomas Hayes, skådespelare bakom Skam-William, i Stockholm. Då gick även startskottet på jakten på att få en skymt William. Vi vet på vilka ställen du har störst chans att se honom. 

william-skam-stockholm-puff

För några veckor sedan skrev Thomas Hayes, skådespelaren bakom Skam-William, på Twitter att han skulle komma till Stockholm och nu är han här. Vi trodde länge att han, som är DJ, skulle spela här men Expressen kunde sedan avslöja att han kommer vara gäst på Hannah och Amandas Daisy Graces visning under Fashion Week. Är det någon vi hoppas springa på under Fashion Week så är det Skam-William (ja,ja vi vet att det är inte William men vi kan väl få drömma?).

Vill du “råka” springa in i Thomas så kan du hänga lite extra på de här platserna.

– Grand Hôtel 

Thomas la under förmiddagen upp en bild på en minst sagt smarrig hotellfrukost och vart var kortet taget? Jo, på Grand Hotel, vi drar slutsatsen att det är där han bor under sin vistelse. Så ta ditt pick och pack och flytta in i lobbyn i några dagar. Då kommer du garanterat att få se honom.

16425288_10209805458990555_917764424_n

– Stureplan

I lördags sågs Thomas Hayes festa på Taverna Brillo och han gjorde även ett gästspel som DJ på Spy Bar. Att spana in restaurangerna och klubbarna kring kan vara en bra idé om du vill titta på “William”.

– Hötorget och plattan 

I går ska några sett skådisen vid både Hötorget och utanför Kulturhuset. Är man på besök i Stockholm är Hötorget en plats en besöker. Ta en tur på drottninggatan och häng sedan en stund på Hötorget, det kan ju vara så att han är ute på en shoppingtur.

– Sturegatan 

Expressen var först med att rapportera att det var Hannah och Amanda som flugit hit den norska skådespelaren. Därför vore det inte helt otroligt om han någon gång under vistelsen skulle besöka medieprofilernas kontor på Sturegatan 16.

– Gamla Riksarkivet, Birger Jarls torg 2

Störst chans att se honom är dock på tisdagkväll mellan klockan 18.00 – 20.00 i området kring Gamla Riksarkivet. Det är nämligen där som Daisy Grace har sin visning. Expressen skrev också att han var inbjuden till en middag efter visningen, därför kan det vara en bra idé att stanna kvar lite extra och spana efter honom. Senare på kvällen kan du ta ett varv på Stureplan för att kolla läget.

– Berns 

Han sågs på Busnels modevisning redan igår under Fashion Week och han kommer förmodligen dyka upp på fler idag och imorgon. De flesta stora visningar är på Berns, så ta en tur förbi och hoppas på att få se honom. Du kan alltid kolla in schemat under Fashion Week för att tajma in vilka visningar du ska bevaka och vilka tider du ska vara där.

– Arlanda/Stockholm Centralstation

Han ska ju tyvärr åka härifrån, då går resan till Köpenhamn. Så beroende på vilket färdsätt han väljer så kommer han dyka upp antingen på Arlanda eller centralen (vi tror dock på den förstnämnda).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!