Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Skarsgård kammar hem sin första Emmy – får en intim kyss av Nicole Kidman

Vår svenska Hollywood-hunk, Alexander Skarsgård kammade hem sin första Emmy för rollen som Perry i Big Little Lies och fick på köpet en intim kyss av motspelaren Nicole Kidman. Tacktalet riktade han till de “fantastiska kvinnorna” i hans liv (och vi smälter). 


Foto: TT – Alex Berliner 

Hur stolt blir en inte när lilla landet Sverige representerar på absoluta prime time bland Hollywoods elit? JÄTTESTOLT! Det var när “bästa manliga biroll” skulle delas ut som Alexander fick äran att resa sig upp. Hans tolkning av Perry Wright i grymma serien “Big Little Lies” blev prisad och vi förstår verkligen varför.

“Jag vill tacka kvinnorna i serien som har gjort så att den här killen har känt sig som en av tjejerna”, sade Alex innan han riktade talet mot den kanske viktigaste kvinnan i hans liv, mamma Skarsgård.

“På tal om fantastiska kvinnor vill jag också tacka min mamma, som flugit hela vägen från Stockholm för att vara här i kväll. Det betyder väldigt mycket för mig”.

Vi på Metro Mode vill passa på att gratta Alexander till Emmy-statyetten och ser fram emot att fortsätta följa hans strålande karriär. Sky´s the limit! 

Foto & källa: TT

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!