Nöje

Sko-knepet gör succé på TikTok: “Varför visste jag inte det här?”

I vissa butiker är det svårare att prova skor än andra – såvida man inte känner till det här enkla knepet som en norsk influencer fick lära sig den hårda vägen.

Foto: TikTok @evelinekarls1/Instagram @evelinekarlsen

Det var när den norska influencern Eveline Karlsen, som går under användarnamnet @evelinekarls1 på TikTok, publicerade en video om att prova skor på Zara som både hon och hennes följare fick lära sig något nytt.

I klippet syns Karlsen prova ett par glittriga skor på Zara. Eftersom skorna sitter ihop visar det sig vara nästan omöjligt att testa att gå i skorna, något som många av oss säkert har upplevt när vi provat skor i butik.

@evelinekarls1 Every. single. time 🙃👠 #zara #newinzara #zarahaul #shoes ♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

“Gick runt som en idiot i butiken”

En användare kom då med ett livsomvälvande tips:

“Du vet att de kan tas isär och sättas ihop igen?”, skrev personen. “Jag fick reda på det EFTER att jag köpt ett par och gått runt som en idiot i butiken när jag provade dem.”

Karlsen följde användarens råd och publicerade resultatet i en ny video som har nära 250 tusen visningar. I klippet öppnar influencern förseglingen i den plastbit som håller samman skornas respektive öglor – och svårigheterna med att prova skorna är ett minne blott.

“Varför visste jag inte det här?!”, skriver en förbluffad Karlsen.

@evelinekarls1 HVORFOR VISSTE JEG IKKE DETTE?!😂🤯 #zara #shoes #zara ♬ Funny Song – Cavendish Music

Foto: TikTok @evelinekarls1/Instagram @evelinekarlsen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!