Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Skräcknyheter på Netflix inför Halloween

Nu närmar sig Halloween med pumpa och ståt och det är dags att börja förbereda filmschema inför mörka höstkvällar. Till Halloween gäller det att få nackhåren att resa sig, vi listar skräckisar som finns tillgängliga på Netflix, lagom till den läskiga högtiden!

Foto: No One Gets Out Alive

Netflix satsar stort på ett superläskigt utbud till Halloween-firandet. Nedan har vi listat filmer som finns tillgängliga på streamingtjänsten. Varje onsdag fram till Halloween släpper streamingtjänsten minst en ny skräckfilm. Med titlar som “No one gets out alive”, “There’s someone inside your house” och “Fever dream” finns ett rejält läskigt utbud för alla skräcksugna tittare. Det enda du behöver komplettera med är en rejäl skål popcorn att nervöst knapra på och något gott att dricka!

Kan du inte få nog av Halloween? Här hittar du fler artiklar om Halloween!

No One Gets Out Alive

Släpptes 29 september

Handlar om en papperslös kvinna från Mexiko i jakt på den amerikanska drömmen. Hon anländer i Cleveland och tar in på ett nedgånget pensionat men hamnar i en mardröm hon inte kan fly från.

Nästa bild

There Is Someone inside Your House

Släpptes 6 oktober

Handlar om en maskeradmördare som förföljer en grupp high school-ungdomar och avslöjar deras mörkaste hemligheter.

Nästa bild

Fever Dream

Släpptes 13 oktober

Baserad på Samanta Schweblins roman ”Räddningsavstånd”. Det är “en otäck historia om brustna själar, naturkatastrofer och moderskap” enligt synopsis.

Nästa bild

Night Teeth

Släpps 20 oktober

Vampyrrysare med Sydney Sweeney, Megan Fox och Alexander Ludwig. En ung chaffis plockar upp två mystiska kvinnor under en natt i Los Angeles. De vill festa – och de är törstiga på blod.

Nästa bild

Hypnotic

Släpps 27 oktober

Handlar om en kvinna som tar hjälp av en känd hypnoterapeut, men upptäcker att hans intensiva sessioner kommer med dödliga konsekvenser.

Nästa bild

Prey

Tyskt Netflix-original i samma anda som Red Dot. En vandring i vildmarken förvandlas till en kamp för överlevnad när fem vänner plötsligt blir måltavla för en mystisk skytt.

Nästa bild

Nightbooks

Skräckhistorie-älskaren Alex måste berätta nya läskiga historier varje kväll – eller förbli fången i en häxas lägenhet för evigt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!