Nöje

Skrämmande goda nyheter från CandyKing – spana in årets Halloween-godis

Nu lanserar CandyKing flera skrämmande godisnyheter inför Halloween. Bland nyheterna i lösgodishyllan hittar vi bland annat vampyrtänder, fingrar och candy corns.

CandyKings lansering är ett samarbete med SF Anytime. Säsongsutbudet består i sin helhet av: Pepprade Döskallar, Halloween Spöken, Monster, Blodiga ögon, Vampyrtänder, Blood Balls tuggummi, Fingrar och Candy Corn – varav de fyra sistnämnda är sprillans nya för i år. Från och med vecka 40 finns halloweensortimentet från CandyKing ute i lösgodishyllorna.

Toppas med spökjakt

Höstkampanjen toppas även med en spökjakt. Den som fotar CandyKings spöktåg i Stockholm och delar bilden på sociala medier, har chansen att vinna en hel biosalong för sig själv tillsammans med vänner och familj och såklart skrämmande gott lösgodis från CandyKing!

“Vi storsatsar på årets läskigaste högtid, och det är klart att lösgodis från CandyKing hör Halloween till”, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige. “Både butiker och konsumenter ska kunna ladda upp med lösgodis på skräcktemat inför ”bus eller godis” och till höstens alla filmkvällar.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!