Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Skrattanfall! Se klippet på mammorna som provar fruktansvärt opraktiska badkläder

Det där plagget som hänger så fint på en galge i butiken sitter inte alltid lika snyggt på kroppen. Vi har alla någon gång stått där i provrummet med huvudet på sned och undrat vad sjutton det är man har på sig. Baddräkter är  absolut inget undantag. I en humoristiskt video visar två mammor hur opraktiska trendiga badkläder kan vara. Kolla in den fantastiskt roliga videon längre ned i artikeln!

Foto & källa: Facebook/@imomsohard

Baddräkter med djupa urringningar, trådar och nät kan se extremt snygga ut men skenet kan också bedra. De är inte alltid så smickrande eller praktiska, speciellt inte under en lekfull stranddag med barnen. Två personer som säger sanningen om de trendiga badkläderna är de amerikanska mammorna Kristin Hensley och Jen Smedley. De gör webbserien #IMomSoHard och den hyllade baddräktsvideon har över 15 miljoner visningar, någonting som Femina.se har skrivit om.

Kristin och Jen tar först på sig stora bekväma kläder som är lätta att röra sig i och som man ofta ser män ha på sig på stranden. Skillnaderna är gigantiska när de byter om till obekväma och osmickrande badkläder för kvinnor. Igenkänningsfaktorn är hög när de provar baddräkter med avskurna partier som ger känslan att man “pressar kroppen igenom ett tennisrack” och bikinitrosor som täcker hela ryggen. Lärdomen är helt enkelt att det viktigaste är alltid att man har på sig sådant som man själv tycker är snyggt och bekvämt.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!