Nöje

Slängde upp BH på scen – fick DM från Drake

Den kvinna som slängde upp sin BH på scen under en av Drakes konserter tidigare i sommar har blivit upptäckt av Playboy – och fått livsråd av artisten själv.

Foto: Instagram @drake/@veronica.veronica.corr

Det var i juli som Drake hade en spelning på Barclay’s Center i Brooklyn, New York. Under konserten kastade en person upp sin BH på scen, något som fick artisten att reagera:

“36G? Hitta den här kvinnan omedelbart”, säger han i ett klipp som nu har blivit viralt.

Kontaktades av Drake

Kvinnan i fråga visade sig vara Veronica Correia som i vanliga fall jobbar med att driva ett kafé på Rhode Island. Enligt Daily Mail har Correia – som efter all uppståndelse har blivit värvad av Playboy – berättat att Drake skrev ett privat meddelande till henne på sociala medier efter spelningen.

“Han sa, bara lev ditt fantastiska liv, typ, folk skulle aldrig faktiskt säga negativa kommentarer ansikte mot ansikte”, berättar Correia i podcasten Club Ambition.

I intervjun förnekar Correia ryktet att hon skulle ha signerat ett kontrakt med Playboy värt en miljon dollar. Enligt henne finns inget sådant kontrakt, och ännu har hon knappast blivit rik av samarbetet:

“De lägger bara upp lite bilder – inget naket om någon undrar”, säger hon. “Jag har fått pengar men det är inte, du vet, ‘åh hon kommer köpa en Ferrari imorgon.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!