Nöje

Släpp allt du gör: Katherine Heigl är klar för Suits säsong 8!

Kände du dig lite osäker på om du skulle fortsätta följa Suits efter det tråkiga beskedet att både Meghan Markle och Patrick J. Adams ska lämna serien? Då blir du säkert väldigt glad av att höra att Katherine Heigl är klar för säsong 8. Yes, säger vi!

Foto: REX/Brian To

Även om serien aldrig kommer att bli sig riktigt lik utan Meghan och Patrick gör denna nyhet våra förhoppningar, på kommande säsonger, så mycket större. Kathrine har blivit castad till att spela rollen som Samantha Wheeler, en ny partner på Pearson Specter Litt. Kathrine är väldigt glad över att ha fått rollen eftersom hon själv är ett stort Suits-fan.

– Att få vara med i Suits är den perfekta vägen till att inte bara samarbeta med en exekutiv producent som jag beundrar djupt, utan även få bli en del av en serie och ensemble som jag är ett enormt fan av. Jag har tittat på Suits från allra första början och jag känner mig så lyckligt lottad att vara den nyaste medlemmen i Pearson Specter Litt-familjen, säger Kathrine.

Aaron Korsh, seriens skapare och exekutiv producent, är väldigt glad över att Heigl kommer arbeta med dem.

– Å hela Suits-teamets vägnar är jag väldigt uppspelt över att få välkomna Katherine Heigl in i vår familj. Jag har alltid varit ett stort fan av hennes arbete och blev glad över att få höra att hon var ett Suits-fan. Jag kan knappt vänta på att hon kommer och jobbar med oss alla. Tyvärr kan inte detsamma sägas om Harvey, Louis, Donna och eftersom den mystiska Samantha Wheeler är ett direkt hot mot deras status quo. En sak är säker – Samanthas kvickhet, charm, lojalitet, styrka och svaghet kommer att sättas på prov medan hon tränger sig in i firman känd som Pearson Specter Litt, säger han.

Detta låter ju bara så spännande, det är knappt så att vi kan bärga oss till att säsongen kan ses i Sverige!

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!