Nöje

Släpp allt – första “teasern” till nya Love Actually är här

Vem hoppade inte högt av lycka när det kunde avslöjas att Love Actually får en, kort, men mycket efterlängtad uppföljare? Nu har äntligen den första “teasern” kommit och vi längtar ihjäl oss till den 24 mars. 

Allas vår Andrew Lincoln, eller Mark som vi känner honom som, står återigen utanför en dörr med sina romantiska kort. Om hans romantiska kort även har en roll i själva kortfilmen återstår att se (vi hoppas det).

I den 10 minuter långa (korta) filmen kommer vi få återse de karaktärerna och se hur de har det 14 år efter den första filmen. Det är även klart att många skådespelare kommer att reprisera sina roller, bland annat Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth och såklart även Andrew Lincoln.

gallery-1489500833-hbz-hugh-grant-laFoto: Twitter/Emma Freud

Manusredaktören Emma Freud avslöjade i början på mars att Natalie och premiärministern David fortfarande var gifta och att David fortfarande var snygg. Det är knappt tio dagar kvar tills filmen kommer att sändas på BBC one den 24 mars i samband med Red nose day. Vi hoppas att vi också kommer kunna ta del av den nya filmen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!