Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Slowmotion-selfies, retinaskärm och bättre ljud! Här är nyheterna i Iphone 11 – och så får du tag i den

Det verkar som att Instagram gång på gång skapar en efterfrågan på sådant som vi själva inte visste att vi ville ha – och sedan inte kan vara utan. I appen har vi länge kunnat spela in videos i slowmotion, och i nya Iphone 11 är det bara en av alla nya funktioner, för att vi ska kunna ta slowmotion-selfies –  så kallade “slofies” som Apple själva kallade det. 

Det var i tisdags som Apple höll sitt årliga septemberevent i Apple Park på företagets huvudkontor i Cupertino, Kalifornien. Under ledning av Tim Cook presenterades bland annat nyheter för Apple Watch och Ipad, men störst fokus låg kanske inte helt oväntat på den kommande Iphone-modellen.

Retinaskärm, ett uppdaterat ljudsystem och en kamera med utökad vidvinkel är bara några av de egenskaper som den nya Iphone 11 kommer att innehålla. Dessutom har man lagt extra mycket fokus på att vi ska kunna ta så bra selfies som möjligt – den uppdaterade selfiekameran har utrustats med en slowmotion-egenskap för att vi ska kunna filma så kallade “slofies”, närmare bestämt slowmotion-selfies,

Liksom med de tidigare modellerna lanseras även större och ännu mer avancerade variant av Iphone 11: Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max har båda hela tre kameror på baksidan för att möjliggöra så högkvalitativa bilder och videor som möjligt. Till skillnad från Iphone 11 kommer Pro-varianterna i dovare färger, närmare bestämt guld, grönt, silver och grått.

Hur gör du då för att få tag i en Iphone 11 först av alla? Du behöver faktiskt inte vänta länge alls. Redan imorgon, fredag den 13:e, går det att förbeställa den på bland annat Apples hemsida. Leveransen? Den sker redan en vecka senare, den 20:e september. Dags att hänga på låset hos Apple eller din mobilleverantör imorgon, med andra ord!

 

Är du student? Se vilka rabatter du kan få på Apples produkter genom Studentkortet här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!