Nöje

Snart är det premiär – här är allt vi vet om The Hills: New Beginnings

Nu är väntan snart över! Om en månad är det premiär för The Hills: New Begginings. Här har vi listat allt vi vet om den nya serien. 

the-hills-new-begginingsFoto: REX 

I augusti förra året kom den glädjande nyheten att The Hills kommer tillbaka. Men det var inte bara The Hills-fansen som jublade över nyheten. Även de som varit trogna The O.C-tittare kunde känna glädje då ingen mindre än Mischa Barton medverkar i den nya serien.

Som tur är behöver vi inte vänta länge till på premiären. I början av sommaren släpps första avsnittet av serien – och vi är superpepp! Dessutom har några av huvudkaraktärerna redan avslöjat några exklusiva detaljer som vi kan förvänta oss i den nya serien, så här har vi samlat allt du behöver veta om The Hills: New Beginnings.

1. Serien heter The Hills: New Beginnings och kommer att ha premiär den 24 juni 2019. De berömda The Hills-karaktärerna återförenades på röda mattan under MTV Video Music Awards 2018. Det har även släppts en trailer, som gav enorma känslor av nostalgi, där vi bland annat får se några tillbakablickar från ursprungsserien och några scener från den nya serien.

2. De flesta av de ursprungliga huvudkaraktärerna i serien kommer tillbaka! Vi kommer att få träffa Stephanie Pratt, Audrina Patridge, Franke Delgado och Justin Bobby. Dessutom får vi se Spencer och Heidi Pratt samt deras snart två-åriga son, Gunner. Vi kommer även att få möta Jason Wahler och hans fru Ashley samt Whitney Port. Några veckor efter att de andra i serien bekräftat sin medverkan så gjorde även Brody Jenner det. Förutom Brody kan vi förvänta oss att hans fru, Kaitlynn Carter Jenner, medverkar i serien.

Källa: @whitneyeveport

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Don’t call it a comeback. THE HILLS: New Beginings coming soon to @mtv #haterswillsayitsphotoshopped

Ett inlägg delat av Brody Jenner (@brodyjenner)

Källa: @brodyjenner

4. Men det är inte bara de gamla godingarna som kommer att medverka i serien, utan även deras barn! Välkomna Delilah, dotter till Jason och Ashey, Kirra, dotter till Audrina och även Gunner, son till Spencer och Heidi.

Källa: @ashleywahler

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Pool day with this little mermaid ?‍♀️

Ett inlägg delat av Audrina Patridge (@audrinapatridge)

Källa: @audrinapatridge

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My first #VMAS @mtv ! Now it looks like its show time… my big debut #thehills

Ett inlägg delat av gunner stone (@gunnerpratt)

Källa: @gunnerpratt

5. Två personer som tyvärr däremot inte kommer att medverka är Lauren Conrad och Kristin Cavallari. Enligt en källa till People har Lauren fullt upp med andra saker i sitt liv, bland annat med sitt märke Kohl’s, sin nya podcast och sitt andra barn. Kristin har sin egen show, Very Cavallari, och kan inte bryta sitt kontrakt med E!.

6. De har spelat in serien sedan den 30 augusti 2018. Heidi publicerade en Instagram Story där hon filmade alla karaktärerna och kamera-teamet. Dessutom har Audrina och Stephanie setts på gatorna i L.A med ett kamera-team.

7. Mischa Barton gick med i serien i oktober 2018. Enligt Whitney Port beror det på att hon umgicks i samma kretsar som huvudpersonerna i The Hills medan serien spelades in.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I ♥️ this woman @whitneyeveport @cosmopolitan women making women feel strong on #internationalwomensday ??

Ett inlägg delat av Mischa Barton (@mischabarton)

Källa: @mischabarton

Källa: Cosmopolitan, Cheatsheet 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!