Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Snart lanseras Harry Potter Go – mobilspelet där du kan bli en trollkarl på riktigt

Det finns nog inget mobilspel i hela världen som är mer efterlängtat än det Pokémon Go inspirerade “Harry Potter: Wizards Unite”. Spelet där du kan bli en trollkarl på riktigt och gå runt i staden och rädda världen.

harry-potter-go-wizards-uniteFoto: TT

Den 21 juni får vi äntligen komma nära J.K Rowlings magiska värld. Eller i alla fall så nära som det bara går! Det är nämligen då som mobilspelet “Harry Potter: Wizards Unite” lanseras. Spelet är likt Pokémon Go (gjorda av samma utvecklare), så du måste fysiskt gå runt för att kunna spela. Runt omkring dig finns det faror att bekämpa och även ett och annat magiskt väsen.

Spelet går ut på att du och dina vänner bekämpar ondska och ska rädda världen. Till lanseringen har det släppts en trailer, och av den att döma så verkar spelet bjuda på en hel del dramatik. Även om spelet inte är lika verkligt som i trailern så är vi grymt taggade på att få spela det. “Harry Potter: Wizards Unite” lanseras den 21 juni till mobiltelefoner i utvalda regioner (vi hoppas så att Sverige är en av dem).

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!