Nöje

3 saker du inte visste om Sofi Fahrmans bröllop i Venedig

I podcasten Trettio plus trevar berättar Sofi Fahrman om sitt sagolika bröllop Venedig. Vi listar tre detaljer om bröllopet som du förmodligen inte kände till!

Foto: Instagram @sofifahrman

I mitten av oktober sade Sofi Fahrman och Filip Engelbert åter “ja” till varandra, denna gång i italienska Venedig. Nu berättar Fahrman om den otroliga helgen i podcasten Trettio plus trevar, som hon driver tillsammans med Tove Norström och Klara Doktorow. Här är tre saker som vi lärde oss i avsnittet!

Läs även: Sofi Fahrman och Filip Engelbert har gift sig igen – spana in bilderna från Venedig!

Hyrde ett privatägt palats i Venedig

Den som har sett bilderna från bröllopet på sociala medier har tveklöst lagt märke till den vackra byggnad som Fahrman och Engelbert valde för sin vigsel. I podcasten berättar Sofi att bröllopet ägde rum i ett av Venedigs privatägda palats, och att vigseln skedde på översta våningen.

Arrangemanget krävde en hel del planering: allt ifrån möbler till själva bryggan som sällskapet använde för att komma in i byggnaden var kostnader som tillkom inför evenemanget.

“Allt kom vattenvägen”, säger Fahrman, och förklarar att varenda stol och blomma lyftes in i palatset med kran. “Det har varit logistikfest.”

“Dreamteam” stod bakom Fahrmans hår, smink och kläder

I podcasten passar Fahrman på att hylla det proffsiga team som låg bakom hennes look till bröllopet: Nathalie Berzelius som stod för smink, Peter Elofsson som utförde de vackra håruppsättningarna, och Fadi El Khoury (vars tidigare kreationer har burits av bland annat våra svenska kungligheter) som skapade helgens klänningar.

Ovanstående trio hyllas som ett riktigt “dreamteam” i podcasten:

“Man förstår att de här tre jobbar ihop väldigt mycket för det är tre perfektionister”, säger Norström. “Det var det smidigaste, mest väloljade maskineri man varit med om.”

“Den perfekta weekend-destinationen”

Idén att gifta sig i Venedig var relativt ny, avslöjar Fahrman i podcasten. Hon berättar att hon besökte den historiska staden för första gången för tre år sedan:

“Man bara: ‘varför har ingen berättat det här för mig? Det här är ju den bästa weekend-destinationen!'”

I ett inlägg på Instagram delar modeprofilen med sig av sina bästa tips för den som vill upptäcka staden:

  • Ön Burano är känd för sina färgglada hus och tillverkning av handvävda spetsar. Fahrman tipsar om att äta lunch på Trattoria Al Gatto Nero.
  • Peggy Guggenheim Collection är ett konstmuseum beläget vid Venedigs största kanal, Canal Grande. Det är ett av Europas bästa museer med modern konst.
  • Besök ön Murano och shoppa dess berömda glashantverk.
  • Restaurangen Locanda Cipriani på ön Torcello. Ät lunch i trädgården.
  • Prova pastan på Vini Da Arturo – klassisk italiensk kokkonst med lokalt fokus.
  • Bo på anrika The Venice Venice Hotel, beläget vid Canal Grande.
  • För shopping besöker du T Fondaco dei Tedeschis lyxiga shoppingcenter som ligger vid Canal Grande och vars takterrass har en fantastik utsikt.

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!