Nöje

Sofia Wistam berättar om uppväxten i Renées brygga – “jag ältar aldrig”

Programledaren Sofia Wistam öppnade upp om barndomen och relationen till pappan i det senaste avsnittet av tv-programmet “Renées brygga.” Hon delade med sig av några anekdoter som visade på en barndom som inte direkt var någon dans på rosor.

Foto: TV4

“Han var jättespeciell, han var helt fantastisk men reagerade kanske inte som andra gjorde”, säger Sofia Wistam om sin pappa när hon gästar onsdagens avsnitt av Renées brygga.

I programmet berättar hon om uppväxten i Stockholms skärgård där hon tidigt fick lära sig att hantera svåra situationer. “Om jag ramlade i en vak till exempel, vilket hände några gånger, då tog jag mig upp med isdubbar, gick hem och bytte kläder. Alltså oerhört tufft. Jag berättade inget ens, för det fanns ingen reaktion. Jag tror inte att curling var uppfunnen på 70-talet, säger Sofia i programmet.

Matade katten med hennes fingertopp

Hon berättar också en annan anekdot då hon vid ett tillfälle skurit av sig två fingertoppar, som pappan sedan matat katten med. Sofia understryker dock att hon inte har något behov av att ställa sin pappa till svars, även om hon själv har valt att göra väldigt annorlunda i sitt eget föräldraskap. Hon beskriver sig själv som en curlingförälder, och att hon älskar att göra saker för sina barn.

Samtidigt har barndomen gjort att hon inte ältar, hon biter hellre ihop och klarar motgångar på egen hand. “Jag ältar aldrig, jag blir aldrig deprimenrad. Jag ser väldigt positivt på allt”, säger hon i programmet. “Jag klagar aldrig, jag hanterar saker själv och biter ihop.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!