Nöje

Söker du jobb? Nu kan du jobba för drottningen och bo på Buckingham palace!

Är du ute efter nya spännande äventyr? Eller har du en dröm om att bo på ett riktigt slott bland drottningar och prinsar? Då kan din dröm gå i uppfyllelse, för drottning Elizabeth letar just nu efter en ny person i hennes köksteam.

elizabeth-buckingham-palace-jobbFoto: Getty imges/REX

Det brittiska kungahuset är just nu på jakt efter en ny personal till deras cateringpersonal. Så ditt nya jobb kan bli att du serverar drottningens favoritkaka som är chocolate biscuit cake (en brittisk variant på radiokaka). Förutom att din arbetsplats blir Buckingham palace så kan du dessutom få bo där. I lönen ingår nämligen alla måltider och boende (tänk att ha Buckingham palace som adress).

Så vilka kvalifikationer måste du ha? Kungahuset kräver inga förkunskaper utan det viktiga är att du är en lagspelare som är initiativrik, blir jobbet ditt kommer du att få en träningsperiod. Jobbet går ut på att du ska se till så att kockar och assistenter har allting de behöver för att kunna laga maten för dagen och du kommer ibland få hjälpa till med matlagningen. Här kan du söka jobbet och läsa mer!

Källa: Daily mail.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!