Nöje

Läskande nyhet – Somersby lanserar drinkar i cidertappning

Under senare år har cidern ökat i popularitet och lagom till sommaren lanseras nu en somrig nyhet: två olika drinkar i cidertappning!

Vi är många som längtar efter långa och lata lediga dagar, och vad kan passa bättre än att njuta lugnet med en välsmakande cider? Somersby lanserar en egen tolkning av den klassiska sommardrinken Pina Colada med smak av fruktig ananas och tropisk kokos.

Under de senaste åren har Somersby lanserat Somersby Sparkling Rosé, Secco och Spritz, och nu kommer en alkoholfri variant av den populära Somersby Sparkling Spritz. Med en bittersöt smak och en tydlig ton av fruktig apelsin.

Efterfrågan på alkoholfria alternativ har också ökat den senaste tiden, och bortsett från den alkoholfria nyheten Sparkling Spritz finns från tidigare ett större alkoholfritt utbud.

Somersby Sparkling Spritz

Somersby Sparkling Spritz

“Avnjuts bäst i ett vinglas med is och en skiva apelsin. Prova gärna att dra den vita sidan av en strimla apelsinskal runt glasets öppning för att få en upphöjd apelsindoft”, säger Emelie Eriksson, produktansvarig för cider på Carlsberg Sverige.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!