Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sommaren är räddad! Här är Tutti Fruttis sura nyheter

Älskar du också Tutti Fruttis klassiska godispåsar med färglatt innehåll? Sedan 2017 är de veganska – och nu kommer två minst sagt spännande smakuppdateringar av godiset!

Foto: Unsplash, Fazer

De senaste åren har vi sett olika varianter av den klassiska Tutti Frutti-påsen från Fazer; du missade väl till exempel inte Tropical Island Mix, Smoothie Mix eller Juizy-varianterna med äpple och apelsin? Nu har du chansen att hitta en ny favorit – i måndags släppte nämligen Fazer ett gäng nya varianter av några av sina mest populära produkter, bland annat Dumle Strawberry och Moomin-kex med smak av banan och jordgubb.

Bland dessa är vi dock mest peppade på påsarna med nya varianter av klassikern Tutti Frutti – vad sägs om klassikerna i en ny tappning, i form av sockrade vingummin och sursockrade marshmallows?


Mer exakt så släpper Fazer två nya Tutti Frutti-påsar: Tutti Frutti Chewy Fruits Sour består av sursockrade marshmallows med smak av bland annat päron, passionfrukt och ananas, medan Tutti Frutti Exotic Fruits innehåller både sursockrade marshmallows och sockrade vingummin med smak av exotiska frukter.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!