Nöje

Sonja Livbom om sexismen i Bachelorette: “Otroligt obekväm”

Årets upplaga av Bachelorette blev tidigt uppmärksammad på grund av sexistiska kommentarer som fällts av vissa deltagare under inspelningarna. Nu berättar bacheloretten Sonja Livbom om sin upplevelse.

Foto: TV4

Det var när årets bachelorette, Sonja Livbom, 29, gästade Efter fem tillsammans med programledaren Edvin Törnblom, 28, som de kommenterade den senaste tidens skriverier kring programmet.

“Väldigt grabbig stämning”

Kontroverserna kretsar kring klipp där några av programmets deltagare uttrycker sig på ett homofobiskt och sexistiskt sätt. Bland annat fällde en av deltagarna flera kommentarer gällande en kvinna ur produktionens kropp. Andra olämpliga kommentarer fälldes i samband med en dragshow som anordnades under inspelningarna.

I Efter fem berättar Sonja att hon ansåg att vissa av samtalen höll en “låg nivå”:

“Där och då var jag otroligt obekväm”, säger tv-profilen. “Alla de här smågrejerna som hände var väldigt jobbiga för mig för jag var så här: jag är här och försöker ge min energi och kärlek till er och sen är det det här som händer.”

“Vi var båda väldigt irriterade på grabbarna redan när vi satt där”, säger Törnblom. “För det var inte bara det här, det var mycket annat som sas. Och vi säger ju till, båda två, till slut. För det var en väldigt grabbig, tonåring stämning, det var inte så moget alls.”

Han tillägger:

“Det var några killar som inte var så bra. Men också väldigt många killar som är toppen.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!