Nöje

Sophia Bush från “One Tree Hill” ryktas dejta sportstjärnan Ashlyn Harris

Sophia Bush, känd från tv-serien One Tree Hill, uppges dejta den före detta fotbollsspelaren Ashlyn Harris. “De gick på sin första dejt för ett par veckor sedan”, säger en källa till People.

Foto: Instagram @ashlynharris24/@sophiabush

För två månader sedan skilde Sophia Bush sig från sin make sedan 2022, Grant Hughes. Nu rapporterar People att skådespelerskan har gått vidare och börjat dejta fotbollsspelaren Ashlyn Harris, som tidigare har spelat i USA:s damlandslag.

“Ett nytt kapitel”

En källa säger till tidningen att romansen är väldigt ny:

“Efter att ha varit vänner i många år och rört sig i samma kretsar gick Sophia och Ashlyn på sin första dejt för några veckor sen”, säger källan. “Det är så nytt, och de påbörjar båda två nya kapitel.”

Liksom Bush har även Harris genomgått en skilsmässa i år – hennes separation från fotbollsproffset Ali Krieger offentliggjordes för några veckor sedan. Den person som har pratat med People menar dock att Harris och Krieger, som har två barn tillsammans, har varit separerade ett bra tag:

“Även om det är ny information för allmänheten påbörjades Ashlyn och Alis skilsmässa för flera månader sedan och de har levt åtskilda sedan i somras.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!