Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sophia Loren känner sig som 20 vid 86 års ålder – här är hennes bästa tips

Ålder är inget annat än en siffra – och för den femfaldiga Golden Globe-vinnande skådespelerskan Sophia Loren som är 86 år, dikterar hennes ålder inte hur ungdomlig hon känner inuti. ”Ibland när jag säger att jag är 86, tror jag inte på det själv. Jag känner mig som 20 ”

Foto: @sophialoren_real

Loren har nu delat med sig av sina bästa tips för att må bra och fortsätta att känna sig ung. “När jag tittar i spegeln hejar jag på mig själv. Jag frågar inte, ‘Är du bra?’ Eller ‘Är du vacker?’ Nej! Det är hur jag känner mig inuti, hur säker jag är, hur glad jag är. Det är det som är viktigt.”

Loren, som är bosatt i Schweiz, fortsatte med att säga att hennes andra tips är att upprätthålla en nära relation med sina barn och barnbarn. “Mina två söner har två barn vardera, men jag är långt borta så vi pratar i telefon och skickar bilder”

Hennes motton har alltid varit att “njuta av de små sakerna”, “skrubba bort negativiteten”, och att ” åldras naturligt” som ett sätt att vårda sin inre glädje. “Varför ändra på utsidan om du är lycklig inuti?” frågade hon. ”Jag har aldrig tänkt på det – aldrig. Jag gillar det jag har. Jag gillar mig själv!”

Källa: New York Post

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!