Nöje

Sophie Turner stämmer Joe Jonas – kräver att barnen återvänder till Storbritannien

Tidigare denna månad blev det känt att Joe Jonas hade ansökt om skilsmässa från Sophie Turner. Nu stämmer Turner Jonas och kräver att parets gemensamma barn omedelbart återvänder till hennes hemland, det skriver Today.

Foto: Shutterstock

Det var i början av september som nyheten släpptes att Joe Jonas hade ansökt om skilsmässa från sin fru sedan fyra år tillbaka, Game of Thrones-skådisen Sophie Turner. Nu kompliceras separationen ytterligare av deras vitt skilda åsikter gällande var deras gemensamma barn ska bo.

Äktenskapet tog slut “väldigt plötsligt”

Enligt Today hävdar Turners advokater att Jonas “håller kvar” parets två döttrar i New York trots att de i själva verket bor i England. Hon kräver därför att barnen omedelbart återvänder till hennes hem i Storbritannien, detta enligt en tidigare överenskommelse mellan henne själv och Jonas.

I de dokument som Today refererar till står det att familjen gjorde England till sitt permanenta hem i våras och att Turner och Jonas “ofta diskuterade sin önskan att uppfostra sina barn i England”. Dessutom står det att deras äldsta dotter har gått på förskola där.

Enligt uppgifter ska Turner och Jonas ha diskuterat sin separation den sjuttonde september och då planerat att barnen skulle återvända till England samma vecka. Istället ska Jonas ha vägrat att både lämna tillbaka barnens pass och skicka tillbaka dem till Storbritannien.

I dokumenten framgår det att parets äktenskap fallerade “väldigt plötsligt” i början av september efter att paret haft ett stort gräl den femtonde augusti. Det står även att Turner fick reda på att Jonas hade ansökt om skilsmässa fyra dagar efter att ansökan lämnats in, och då på precis samma sätt som resten av världen: genom media.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!