Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sov under stjärnhimlen i Paris – gör dig redo för livets övernattning på Louvren!

Hotellnätter i alla ära – men tänk dig att få sova under stjärnorna i den ikoniska pyramiden i Paris! Att dessutom få uppleva museet Louvren efter stängning med en privat guide låter för bra för att vara sant. Nu kan Airbnb i samarbete med Louvren göra den drömmen till verklighet!

louvren-parisFoto: Unsplash/Airbnb

Den ikoniska glaspyramiden utanför Louvren i Paris fyller 30 år i år. Detta har Airbnb tillsammans med museet Louvren valt att fira med en tävling! En person med gäst kommer den 30 april få möjligheten att spendera en kväll på Louvren – för att sedan få sova i en egen minipyramid som kommer att vara placerad i Louvrens stora glaspyramid. Hur magiskt låter inte det här?

Innan du gör dig redo för livets övernattning kommer du ha chansen att få uppleva museet när dörrarna för allmänheten stängts och få en skräddarsydd tur ledd av en konsthistoriker. Tidigare har kända namn som Barack Obama, Beyoncé och Jay Z tagit del av rundturen efter stängning. Men det tar inte slut där – du kommer även få njuta av en festlig måltid samt få lyssna på en akustisk konsert i Napoleon III:s kammare. Efter dessa upplevelser kommer du tillsammans med din gäst att få inta sovrummet i minipyramiden. Sov under stjärnhimlen i Paris och vakna upp till frukost på sängen. Livets övernattning – eller vad säger du?

Här kan du läsa mer om du vill delta i tävlingen!

Källa: Vagabond

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!