Nöje

Spana in Lidls nya sneakers – släpps idag!

Höstens stora succé från förra året hos livsmedelskedjan Lidl, deras sneakers, är tillbaka i en ny form, dock i samma snygga färger! Perfekt om du vill ta med lite extra färg in i hösten!

När Lidl förra året lanserade den första modellen av Lidl-sneakern blev det en omedelbar succé och butikshyllorna tömdes på några minuter. Den går även i år i varumärkets ikoniska färger, gult, blått och rött.

Något utöver det vanliga

Årets modell är lite mer robust än förra året, och är därför perfekt lämpad för lite kyligare höstdagar. Utöver sneakers finns det även i årets kollektion både tofflor, sportstrumpor, bollar och ihopvikbara kassar. Dock verkar just sneakern tilltala kunderna lite extra. “Lidl-sneakern är ett måste för den som vill ha något utöver det vanliga. Det här är definitivt sneakern som skiljer sig från mängden, något vi såg förra året då de sålde slut på ett par timmar”, säger Bella Goldman, Varumärkes-, CSR- och Kommunikationsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl-sneakern finns i storlekarna 37 – 46 och ett par kostar 199 kronor. Försäljningen startar i samband med att butikerna öppnar den 26/8 och pågår så länge lagret räcker. Max tre par sneakers per kund.

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!