Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Spela padel och dejta – Tinder öppnar padelbana i Stockholm

En specialgjord pop-up singelbana, exklusivt skapad för Tindermedlemmar, hittar du i sommar på taket till Skanstulls parkeringshus. Vi berättar allt om den nya satsningen!

Världens första padelbana för dejting har nu öppnat på taket till Skanstulls parkeringshus, en femvåningsbyggnad i centrala Södermalm med fantastisk utsikt över Stockholm. Den färgglada padelbanan fångar verkligen sin samtid efter en pandemi som ändrat vårt sätt att dejta med kreativa utomhusaktiviteter, och genom att fånga en sport som fullkomligt exploderat i popularitet det senaste året.

Vill erbjuda en rolig och unik dejtingupplevelse

Det har varit populärt att nämna padeltennis i sin Tinder-bio och under året har det blivit fem gånger vanligare i profilerna. Men i och med att intresset för sporten ökat har det blivit svårare att få tag på lediga banor. Med den nya pop-up banan vill Tinder erbjuda sina användare en rolig och unik dejtingupplevelse, helt gratis.

Sportiga aktiviteter är den nya versionen av att ta en drink eller äta ute. “Kör en match med din match” är ett nytt och kreativt sätt att dejta genom en sportig aktivitet och för att boka banan kan man besöka tinderpadel, välja en tid och sedan bjuda in sin match.

Tinder padeltennis är gratis för alla medlemmar som befinner sig i Stockholm mellan den 14 juli och 1 augusti. Boka här!

Foto: Tinder

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!