Nöje

Lyxig weekend London – 10 fantastiska hotell vi drömmer om

Vem har inte drömt om att bo på ett lyxigt hotell i London? Låt dig inspireras av den brittiska huvudstadens vackraste hotell!

Foto: instagram @thedorchester/@chevalcollection

Ett sprudlande uteliv, fantastisk shopping och mängder av intressanta museum – man behöver inte vara Sherlock Holmes för att lista ut varför London är ett populärt resmål. Givetvis har staden även några av världens vackraste hotell som i sig själva är värda ett besök. Vilket är din favorit?

The Mayfair Townhouse

The Mayfair Townhouse

Beläget ett stenkast från tunnelbanestationen Green Park och endast ett par minuters promenad från Buckingham Palace och Hyde Park ligger The Mayfair Townhouse, ett lyxhotell som kombinerar udda detaljer med förstklassiga rum och allehanda bekvämligheter.

Adress: 27-41 Half Moon St.

Läs mer här!

Foto: instagram @themayfairtownhouse

Nästa bild
Sloane Square Hotel

Sloane Square Hotel

Upplev diskret elegans med personlig och oklanderlig service på detta hotell beläget på Sloane Square, nära Kensington och Chelsea. Härifrån når du enkelt Londons främsta attraktioner med tunnelbana eller taxi.

Adress: 7-12 Sloane Square.

Läs mer här!

Foto: instagram @sloanesquarehotel

Nästa bild
The Other House South Kensington

The Other House South Kensington

Ett lyxigt hotell beläget i South Kensington, endast ett stenkast från spännande museum och flera populära restauranger. Här finns även möjlighet att boka ett rum med fullt utrustat kök om så önskas.

Adress: 15-17 Harrington Gardens.

Läs mer här!

Foto: instagram @otherhouse_sk

Nästa bild
The Hoxton Southwark

The Hoxton Southwark

Ett fräscht hotell med perfekt läge på Blackfriars Road nära South Banks alla teatrar, gallerier och matmarknader. Missa inte den coola takbaren som även är en restaurang. Här återfinns Londons längsta meny med ostron – och panoramavyerna över staden är fantastiska.

Adress: 40 Blackfriars Rd.

Läs mer här!

Foto: instagram @thehoxtonhotel

Nästa bild
The Resident Kensington

The Resident Kensington

The Resident i Kensington ligger endast några minuters promenad från Earl’s Court och är en riktig favorit. Perfekt för den som inte trivs runt Oxford Circus utan hellre vill tillbringa semestern i ett lite lugnare område.

Adress: 25 Courtfield Gardens.

Läs mer här!

Foto: instagram @resident.hotels

Nästa bild
The Connaught

The Connaught

Detta berömda lyxhotell i Mayfair har anor från 1897 och ligger endast en kort promenad från butikerna på Bond Street och dess tunnelbanestation. På hotellet återfinns den välkända cocktailbaren Red Room som definitivt är värd ett besök.

Adress: 16 Carlos Pl.

Läs mer här!

Foto: instagram @theconnaught

Nästa bild
The Dorchester

The Dorchester

Det centrala läget är inte det enda The Dorchester har att erbjuda. Här hittar du oklanderlig service, ljuvligt tjocka mattor och så mycket klassisk brittisk överklassmiljö som går att finna i London. Dessutom: Bästa utsikten över Hyde Park.

Adress: 53 Park Lane.

Läs mer här!

Foto: instagram @thedorchester

Nästa bild
Cheval Gloucester

Cheval Gloucester

Det här vackra lägenhetshotellet ligger i exklusiva Kensington. Här har du promenadavstånd till tunnelbanan, ett flertal kända museum och Kensington Gardens. De chica lägenheterna erbjuder vardagsrum, kök samt balkonger.

Adress: Ashburn Place Kensington.

Läs mer här!

Foto: instagram @chevalcollection

Nästa bild
The Hari

The Hari

The Hari ligger centralt i Knightsbridge, endast några minuter från Harrods och de lyxiga butikerna på Sloane Street. Det ligger också på gångavstånd från Londons främsta attraktioner som Royal Albert Hall, Hyde Park, Buckingham Palace och stadens mest kända museer.

Adress: 20 Chesham Pl.

Läs mer här!

Foto: instagram @thehari

Nästa bild
Georgian House Hotel

Georgian House Hotel

Chict boutiquehotell med personligt och originellt inredda rum. Ett alldeles utmärkt familjehotell som gillas av många svenskar, inte minst tack vare dess fördelaktiga läge i det pittoreska området Pimlico.

Adress: 35 – 39 St George’s Dr.

Läs mer här!

Foto: instagram @georgianhousehotel

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!