Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Spice girls återförenas och alla 5 är med – JAAAA!

Minns ni OS i London 2012? Det var då samtliga artister i Spice girls återförenades på scenen i ett hyllad framträdande. Handen på hjärtat – visst gav framträdandet mersmak?

spice-girlsFoto: REX

“So tell me what you want, what you really, really want, I’ll tell you what I want, what I really, really want”… Frasen är välkänd och ni nynnar nästan helt säkert på Spice girls världshit “Wannabe” från 1996 just nu. Gruppen som bildades 1994 lämnade ett tomrum när de sex år senare splittrades (år 2000). Trots den korta tiden tillsammans så lämnade de efter sig en hel rad med pophits som idag ger en riktigt härlig nostalgikänsla.

Fansen har väntat och väntat på en återförening och enligt källor är det Victoria Beckham som varit den som satt käppar i hjulet för att göra det möjligt. Men nu säger en källa till The Sun att Posh Spice är positiv inför att återförenas med det resterande gänget (äntligen!). Innebär det alltså att vi kommer få se superstjärnorna på scen… igen?

– Som det ser ut kommer de att jobba tillsammans i en serie av projekt, vilket inkluderar ett album och en tv-special, som ett hyllningsprogram till Spice girls, säger en källa till The Sun.

Vi håller tummarna att allt går som det ska med återföreningen av Spice Girls för vi är SÅ taggade!

Källa: Aftonbladet

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!