Nöje

“Squid Game: The Challenge” – Anna “Sahlene” Sahlin representerar Sverige

Den sydkoreanska succéserien Squid Game har blivit dokusåpa och resultatet finns nu att streama på Netflix. I denna version tar deltagare från hela världen sig an olika utmaningar i hopp om att kamma hem förstapriset på 4,56 miljoner dollar – och en av deltagarna är vår egen Anna Sahlin.

Foto: Netflix

Är du redo för höstens rysligaste dokusåpa? Squid Game: The Challenge är enligt Netflix “den största reality-tävlingen någonsin”, men till skillnad från originalet riskerar deltagarna inte livet. Däremot har de chansen att vinna hela 4,56 miljoner dollar – motsvarande nära 48 miljoner kronor.

Representerar Sverige

I dokusåpan testar de 456 deltagarna sina gränser i olika utmaningar, allt för att se hur långt de är villiga att gå för att vinna den (för Netflix) rekordhöga vinstsumman. Enligt Tudum kommer tittare känna igen vissa av utmaningarna från den tidigare serien, medan andra är helt nya.

Deltagarna kommer från hela världen, de flesta från engelskspråkiga länder. En av dem beskrivs som 46-åriga Anna från Sverige – och tycks vara vår egen Anna Sahlin.

Enligt beskrivningen är Anna “det äldsta av sju barn och en tidigare barnskådespelare. Hon vet att hon kommer skapa starka band [i tävlingen] men hon ser inte fram emot hur folk hanterar utsikterna att bli kända och rika”.

Sahlin medverkade som bekant i Alla vi barn i Bullerbyn som barn och har mycket riktigt sex syskon. Huruvida hennes färdigheter som skådespelerska och artist kommer vara henne till hjälp i tävlingen återstår dock att se.

Spana in trailern för Squid Game: The Challenge nedan!

Squid Game: The Challenge | Officiell Trailer | Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!