Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stephen Kings gamla rysare “Det” kan komma tillbaka i rutan!

Någon som minns filmatiseringen av Stephen Kings It eller Det som var filmens svenska titel med skräckblandad förtjusning? *Räcker upp handen*. Nu kan det komma en, för många efterlängtad uppföljning till den gamla rysaren då inspelningen är under planering i Hollywood, enligt producenten Roy Lee.

pennywise

Filmen Det som 1990 skrämde upp en hel värld gjordes i regi av Tommy Lee Wallace och handlar om livet i den lilla staden Derry där en rad barnmord uppdagas. Sju elvaåringar trotsar då faran och går samman och bildar “The losers club” för att hitta den skyldiga men förstår snart att mördaren i fråga inte är en människa utan ett monster som kan förvandla sig till det man är mest rädd för. Låter lite läskigt? Ellerhur!

Tillsammans lyckas barnen till slut besegra Det och avger vid filmens slut ett löfte att om Det någonsin kommer tillbaka så ska de alla återvända till staden Derry.  Nu verkar det alltså vara dags igen för “The losers club” att ta sitt pick och pack och flytta hem igen.

“Den nya filmen kommer att göras i likhet med originalfilmen men med vissa slående olikheter. Vi vill göra en två-delad film där vi både får uppleva alla händelser från barnens perspektiv men även från de vuxnas. Vi kommer sedan att klippa samman dessa versioner och tror att det kan bli riktigt bra” säger producenten Lee.

Vi ser med skräckblandad förtjusning fram emot resultatet som just nu är under status to be continued..

Foto och källa: Ew.com

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!