Nöje

Stjärnorna tar farväl av drottning Elizabeth II

Under torsdagen avled Storbritanniens drottning, Elizabeth II. Nu hyllar brittiska kändisar den älskade regenten.

Foto: Shutterstock

Storbritannien är i sorg: under torsdagen gick Drottning Elizabeth II bort efter 70 år på tronen. Nu strömmar hyllningarna in på sociala medier och kändisar som Elton John, Victoria Beckham och Mick Jagger är några av de stjärnor som uttrycker sin aktning för den forna regenten.

Elton John: “En enorm del av mitt liv”

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar Elton John vad regenten har betytt för honom:

“Tillsammans med resten av nationen är jag djupt ledsen att höra nyheterna om drottning Elizabeths bortgång. Hon var en inspirerande närvaro att vistas kring och ledde landet genom några av våra största och mörkaste ögonblick med nåd, anständighet och en genuin, omtänksam värme. Drottning Elizabeth har varit en enorm del av mitt liv från barndomen fram till idag, och jag kommer att sakna henne mycket.”

Foto: Instagram @eltonjohn

Victoria Beckham: “En sorglig dag”

Victoria Beckham är en annan kändis som hyllar den brittiska drottningen på Instagram:

“Idag är en väldigt sorglig dag, inte bara för vårt land utan för hela världen. Jag är djupt ledsen över vår älskade monark, hennes majestät drottningens bortgång. Hon kommer att bli ihågkommen för sin orubbliga lojalitet and tjänst och mina tankar är med kungafamiljen vid denna otroligt sorgliga tid”, skriver hon.

Mick Jagger: “Nationens högt älskade mormor”

Även Mick Jagger uttrycker sin sorg över drottning Elizabeths bortgång:

“I hela mitt liv har hennes majestät, drottning Elizabeth II alltid varit där. Från min barndom minns jag att jag såg höjdpunkterna från hennes bröllop på TV. Jag minns henne som en vacker ung dam, till nationens högt älskade mormor. Mina djupaste sympatier är med kungafamiljen.”

Helen Mirren: “Stolt”

Skådespelerskan Helen Mirren är en av de som har gestaltat drottning Elizabeth II på vita duken. I ett inlägg hedrar hon den forna regenten med en svartvit bild och följande text:

“Jag är stolt över att vara en Elizabethan. Vi sörjer en kvinna som, med eller utan kronan, var själva sinnebilden för ädelhet”, skriver hon.

Lily Collins: “Många kära minnen”

En annan skådespelerska, Lily Collins, delar en bild på drottningen tillsammans med några av sina favoritdjur: hundar. Hon skriver:

“Jag minns hur jag, under min uppväxt, vördnadsfullt tittade på hennes julhälsning varje år. Vi pausade alla festförberedelser och tittade uppmärksamt med en kopp te. Det var tradition, och traditioner var något som hon kände väldigt starkt för. Idag reflekterar jag över hennes otroliga regeringstid och år av orubblig tjänst och alla de kära minnen jag har av henne. Mitt hjärta är med kungafamiljen – må hon vila i den ljuvaste frid, i vetskapen att hennes arv kommer att leva vidare…”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!