Nöje

Dansa under bar himmel i sommar – Stockholms 6 bästa sommarklubbar

Just nu vill vi dansa genom ljumna (och kalla) sommarnätter med bara ben. Det gör vi bästa på några av Stockholms bäste sommarklubbar. Där peppen är total och sommarkänslan på topp.

SOMMARKLUBBAR-STOCKHOLM-2017Foto: Facebook.com/slakthuset/Claes Helander

Det spelar ingen roll om det är kallt eller varmt ute, är det sommar så vill vi dansa utomhus. Det hör till att bli lite frusen om benen och att ha en extra tröja i väskan för hemfärden. Därför listar vi Stockholms bästa sommarklubbar där du kan dansa natten lång till bra musik under bar himmel.

 

Trädgården, Hammarby Slussväg 2

Trädgården, Hammarby Slussväg 2

Den mest klassiska sommarklubben i Stockholm. Det finns en anledning till att Veronica Maggio har skrivit en låt om detta ställe. Här under Skanstullsbron är stämningen alltid på topp.

Foto: Trädgården

Nästa bild
Södra teatern, Mosebacke Torg 1–3

Södra teatern, Mosebacke Torg 1–3

Dansa natten lång till Stockholms bästa utsikt. På somrarna förvandlas Södra Teatern till en av Stockholms högst belägna klubb. Här kan du hänga på Mosebacketerrassen, dansa på Kägelbanan eller drick bubbel i champagnebaren.

Foto: Claes Helander

Nästa bild
F12 Terrassen, Fredsgatan 12

F12 Terrassen, Fredsgatan 12

Här på Fredsgatan 12 kan du dansa (eller hänga i den låna trappan) natten igenom och ha utsikt över Strömmen och Gamla stan. Här kan du gå ut och festa måndag – söndag hela sommaren.

Foto: F12 Terrassen

Nästa bild
Strömterrassen, Strömgatan 14

Strömterrassen, Strömgatan 14

På fredagar och lördagar förvandlas Kungliga Operans terrass till en magisk sommarklubb. Här är det fokus på rnb, hiphop och reggae perfekt för sommarkvällar du aldrig vill ska ta slut.

Foto: Instagram.com/stromterrassen

Nästa bild
Slakthustaket, Slakthusgatan 6

Slakthustaket, Slakthusgatan 6

Lite länge söderut, i slakthusområdet kring Globen ligger klubben Slakthuset. De firar sommar genom att öppna upp deras 600 kvadratmeter stora terrassen. Här blir det dans till gryningen och fokus ligger på elektronisk musik, men det finns alltid tre olika musikrum varje kväll.

Foto: Facebook.com/slakthuset

Nästa bild
The Wall, Sturegatan 4

The Wall, Sturegatan 4

The Wall är Sturecompagniets V:s innergård. Varje sommar öppnar den upp som en urban oas ovanför Sturegallerian. Här kan du festa som hela natten till pulsen från Stureplan.

Foto: stureplansgruppen.se

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!