Nöje

Stockholms 7 bästa spahotell och anläggningar

Vi på Metro Mode kan inte tänka oss något härligare eller mer avkopplande än en dag på spa, inlindad i en vit och krispig badrock (med tillhörande tofflor). Här listar vi sju riktiga favoriter när det kommer till spa-anläggningar i Stockholm.

Foto: Instagram @sturebadet @yasuragisweden

En halv eller heldag på spa innehållande en skön behandling, stärkande lunch och ett glas bubbel eller två måste vara den perfekta presenten att ge bort, eller unna sig själv. Vill du lyxa till det lite extra så går det dessutom utmärkt att spendera natten på dessa spahotell. Vilket spa i Stockholm blir din nya favorit?

Skepparholmen spa

Skepparholmen spa

Spa vid havet endast 20 minuter från Stockholm där du kan koppla av i utomhuspoolen och i bastun med utsikt över skärgården. På plats finns det ekologiska behandlingar och gym/gruppträningspass för dig som vill träna.

Läs mer om Skepparholmen här!

 

 

Foto: Instagram @skepparholmen

Nästa bild
Yasuragi Hasseludden

Yasuragi Hasseludden

Omgivningen på Yasuragi osar skärgårdsdröm och på plats kan du bland annat yoga, bada och njuta av spabehandlingar och massage. Firar ni någonting extra? Unna er en övernattning och en japansk middag i den magiska restaurangen.

Läs mer om Yasuragi här!

 

 

Foto: Instagram @yasuragisweden

Nästa bild
Ellery Beach House

Ellery Beach House

Stockholms första Beach Club med inomhus- och utomhuspooler, eldrelax och solsängar. Musiken, drinkarna, maten och aktiviteterna runtomkring för tankarna till Palm Springs.

En lekfull miljö där du kan relaxa utan att behöva viska – ett vädersäkert beachhäng årets 365 dagar, med fyra varma pooler.

Läs mer om Ellery Beach House här!

 

Foto: Instagram @ellerybeachhouse

Nästa bild
Njuta Spa

Njuta Spa

För en avkopplande skärgårdskänsla deluxe – checka in på Njuta spa i Nacka Strand. Där kan du boka in olika typer av massage, behandlingar eller bara luta dig tillbaka i bastun, bubbelpoolen eller i relaxrummet – med utsikt över Djurgården.

Läs mer om Njuta spa här!

 

Foto: Instagram @njutaspa_klinik

Nästa bild
Selma City Spa

Selma City Spa

Högst upp i Clarion Hotel Sign ligger Selma City Spa som erbjuder avkopplande stämning och skön utsikt över Stockholms vackra stad. Njut av bubblor i glaset i en varm utomhuspool – året om.

Här kan du även välja bland ett flertal behandlingar och droppa förbi när det passar dig bäst – dag som kväll.

Läs mer om Selma City Spa här!

 

 

 

 

Foto: Instagram @selmacityspasthlm

Nästa bild
Sparadiset

Sparadiset

Sparadiset är det mysiga dagspat beläget på fyra platser i Stockholm (samt en i Göteborg) där de har olika exotiska teman som Fiji, Indonesien och Hawaii. Njut av lyxiga spabehandlingar i en spännande miljö och testa dig fram vilket spa som blir din nya favorit.

Läs mer om Sparadiset här!

 

Foto: Instagram @sparadiset_

Nästa bild
Sturebadet

Sturebadet

En klassiker i innerstaden, mitt i smeten är anrika Sturebadet som invigdes redan 1885. Här kan du förutom att simma i bassängen och basta testa olika behandlingar och njuta av massage.

Läs mer om Sturebadet här!

 

 

Foto: Instagram @sturebadet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!