Nöje

Stödet för Britney – Christina Aguilera går ut till stjärnans försvar

Nu börjar tystnaden brytas efter Britney Spears vittnesmål där hon berättade hur åren under förmyndarskap upplevts. Nu går bland annat lillasyster Jamie Lynn Spears och artisten Christina Aguilera, ut till hennes försvar.

Foto: REX/Instagram @xtina

Systern har tidigare kritiserats för att inte bemöta situationen kring Britney Spears, men har själv sagt att hon inte känt sig bekväm med att prata om det innan stjärnan själv gått ut och sagt något. Jamie Lynn säger på Instagram att hon är väldigt stolt över att storasystern äntligen berättat för omvärlden om sin situation. Jamie Lynn är tydlig med att hon alltid stöttat sin syster och att hon alltid kommer att göra det.

Har ljugit för omvärlden

Britney Spears har varit under sin pappas förmyndarskap sedan 2008, efter ett flertal dramatiska händelser. Enligt Britneys vittnesmål har pappan missbrukat makten han har haft över henne, med vilje begränsat hennes liv och hon har inte tillåtits gifta sig och skaffa barn tillsammans med pojkvännen Sam Asghari. Bland annat sa hon att “jag har ljugit och sagt till hela världen att jag är OK och är glad. Men jag är inte glad. Jag kan inte sova. Jag är deprimerad. Jag gråter varje dag.”

Kändisar går ut med sitt stöd

Flera kändisar har gått ut med sitt stöd för Britney efter vittnesmålet. Bland annat före detta pojkvännen Justin Timberlake, och Ryan Gosling, som precis som Britney, var en del av Mickey mouse’s club som barn. Christina Aguilera, som också känner Britney från den tiden, har luftat sina tankar på twitter där hon beskriver behandlingen av Britney som “oacceptabel.” Hon säger även att arbetet i musikindustrin innebär en press som få kan föreställa sig och avslutar inlägget med “Mitt hjärta är med Britney.”

Foto: Instagram @xtina

Nästa bild

Foto: Instagram @xtina

Nästa bild

Foto: Twitter @xtina

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!