Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stor och Seinabo Sey bjuder på tidernas överraskning i Så mycket bättre!

Ikväll var det dags för säsongsavslutningen av Så mycket bättre och Stor passade på att bjuda på inte mindre än två överraskningen under sitt uppträdande. Artisterna och vi är lika chockade!

sa-mycekt-battre-stor-seinabo-seyFoto: IBL/Tv4

Under sista avsnittet var det dags att hylla jazzdrottningen Monica Zetterlund och Stor valde att tolka låten Gröna små äpplen. Till skillnad från hans tidigare tolkningen bestämde han sig för att inte skriva om någon text, eller plocka bort någonting. Han behöll låten i dess ursprungsform men la till en nyskriven vers.

I programmet berättade han att för att göra tolkningen extra bra behövde han hjälp. I ladan på Gotland dök ingen mindre än Seinabo Sey upp. Men redan i intervjun innan uppträdandet avslöjar han att Seinabo Seys gästspel inte är den enda överraskningen han har att bjuda på.

– Jag behöver ta hjälp av en grym artist och en människa som jag tycker väldigt mycket om. Som har en av Sveriges bästa röster. Hon kommer att hjälpa mig göra det här lite extra bra. Det kanske blir en liten överraskningen till och med överraskningen blir överraskad, sa Stor i programmet.

I slutet av tolkningen avslöjades överraskningen för oss alla. När Seinabo Ser sjungit klart gick nämligen Stor ner på knä bakom sångerskan. När hon vänder sig om ser hon att han håller en ring i handen.

– Seinabo Sey, vill du gifta dig med mig?

Så fort Stor ställt frågan kom svaret.

– Ah, lätt!

Paret omfamnades i en kyss framför ett gäng chockade artister som inte förstod om fireriet var på riktigt eller inte.

– Var det ett skämt eller var det på riktigt, sa Charlotte Perrelli.

– Det vet man aldrig, svarar Stor.

Med det där kryptiska svaret är vi mer än nyfikna på att höra med om denna fantastiska överraskning!

Se uppträdandet och frierier här nedan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!