Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stora avslöjanden och spännande detaljer – så blir tredje säsongen av Vår tid är nu

Seriens andra säsong har sänds och nästa år väntar vi in den sista – vi snackar såklart om succéserien Vår tid är nu! Kan du inte hålla dig och vill redan nu ta reda på vad som väntar? Här avslöjar vi vem som får ta plats som huvudkaraktär, vilka vi får se mer av och hur läget är mellan Calle och Nina i den kommande (och avslutande!) säsongen.

Psst! Spoilers kan förekomma, se säsong ett och två innan du läser vidare!

vartidarnu-spoiler-sasong-treFoto: Johan Paulin/ SVT

Redan nu längtar vi till när säsong tre av den populära tv-serien Vår tid nu drar igång. I avslutningssäsongen är årtalet 1968 och sträcker sig fram till 1972. Då får vi följa Nina Löwanders utveckling av restaurangen Djurgårdskällaren som hon fick ta ansvar över efter sin mamma Helgas bortgång. Serieskaparen Johan Rosenlind berättar att den första säsongen handlade om en restaurang och den andra om en restaurang och bar. Till P4 Halland avslöjar han nu att en nattklubb även får ta plats i den tredje säsongen.

– 1968 är också ett viktigt år i Stockholm då Alexandra Charles öppnar sitt stora diskotek som heter ”Alexandra’s”. Då kan man ana vad den här nattklubben kommer heta i nästa säsong, berättar Johan Rosenlind.

Är kärlekssagan över?

I sista avsnittet av säsong två berättar Calle om sin otrohet och i scenen får vi se Nina springa iväg. Tittaren lämnas chockad – vad ska hända nu? Till Expressen berättar skådespelarskan Hedda Stiernstedt att Nina aldrig skulle acceptera en otrohet.

– Hon är alldeles för stolt. Han har förstört deras relation, och hon vet att det var med flit tror jag. Inget oplanerat snedsteg. Hon vill men han vill inte längre, säger hon i intervjun.

Om Nina väljer att gå tillbaka till Calle eller om de fortsätter på egen hand kan Hedda Stiernstedt, som spelar Nina Löwander, dock inte avslöja.

– Det får jag nog inte prata om tänker jag. Men jag kan väl säga att jag hela tiden höll fast vid att hon är alldeles för stolt för att bara gå vidare, säger hon.

Nya och gamla karaktärer

I den tredje säsongen får vi följa flera gamla karaktärer – men vi möts också av nya ansikten. Maggans son Uno och Ninas dotter Kristina är nu i 20-årsåldern och vi gissar att de kommer få ta allt större plats. Till Expressen berättar nämligen manusförfattaren Ulf Kvensler att en av dem kommer bli nästa säsongens nästa huvudkaraktär!

I kommande avsnitt får vi se mer av hovmästaren Roos. Däremot får vi säga hejdå till Stig Backe. Ulf Kvensler berättar att Vår tid är nu som vanligt kommer bjuda på en blandning av dramatik, komik, mycket kärlek och nutidshistoria.

– Jag hoppas tittarna ska känna igen sig. Jag vet framförallt en scen som kommer att chockera. Vi har inte hållit igen i manusrummet, om man säger så, säger han till Spoiler Alert, Expressen.

Seriens sista säsong sänds i oktober 2019. Till dess ser vi om gamla avsnitt!

johan-paulin-var-tid-ar-nuBild från säsong tre av Vår tid är nu. Foto: Johan Paulin/ SVT

Källa: Land

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!