Nöje

Stort horoskopspecial: Fiskarna såhär blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

FISKARNA: 20 feb–20 mars
20172
 
KARRIÄR

Det kan ha varit mycket på gång de senaste åren i ditt liv. Neptunus och Saturnus har haft stort inflytande över din hälsa och karriär. Om du förberett dig väl och undvikit genvägar, kan detta året bli en höjdpunkt i karriären med högre ställning och ökat ansvar. Du kan ta en mer ledande roll i yrkeslivet och sträva som aldrig förr att nå dina mål. Om du har undvikit att ta ansvar de senaste åren, kan det bli ett mer problematiskt år med negativa konsekvenser som du måste ta itu med. Du behöver finna en bättre balans mellan ditt inre och ditt yttre. Det finns risk att du lägger mer energi på karriären och mindre på privatlivet, men det bästa är om du skapar en harmonisk balans mellan alla viktiga områden. I år kan du komma till insikt om det grundläggande i ditt liv. Det blir viktigare med en framtidsvision och drömmar som känns roliga att satsa på. Om du inte trivs i din karriär, är detta året att sadla om. Definiera din yrkesroll och stanna inte kvar i något som känns trist och begränsande. Neptunus fortsätter sin resa genom ditt tecken, vilket gör dig både känsligare och mer intuitiv.
 
Andlighet, konstnärlighet och mindfulness är områden som passar att utveckla. Venus och Mars står i ditt tecken i början på året. Det passar för att utveckla intressen du känner passion för. Relationer till omvärlden hamnar i centrum. Ta mer kontroll i sociala sammanhang och försök att sluta uppoffra dig för allt och alla. Din stora utmaning är att träna på att sätta gränser och ta dina egna behov på större allvar. Din ekonomi kan ha varit instabil under en längre period på grund av osäkerhet i karriären. Men i år får du möjlighet att skapa bättre ekonomisk trygghet. Visserligen stannar Uranus i ditt ekonomiska område några år till, men får nu uppbackning av gynnsamma konstellationer som ger både inkomstflöde och förutsättningar för mer långtgående stabila inkomstmöjligheter. Speciellt under senhösten kan nya arbetsmöjligheter dyka upp som kan visa sig vara lönande.
 
KÄRLEK

Merkurius står i ditt relationsområde under sensommaren, vilket är bra för att lösa problem och komma till insikt i viktiga frågor. Prata ut om allt mellan himmel och jord, och skapa praktiska lösningar på problem. Olösta problem i förhållanden kan återkomma mellan den 12:e augusti till den 5:e september. Det handlar mycket om relationer från augusti till oktober. Undvik viktiga beslut den 4:e september. Risk för missförstånd och självbedrägeri. Neptunus stannar i ditt tecken fram till år 2025. Det speglar sig i dina relationer. Du kan ha ovanligt höga förväntningar på kärleken och det finns risk för att du väver in ideal som är orealistiska och svåra att uppnå. Nu är det av yttersta vikt att du lär känna dig själv på djupet och synar dina relationer i sömmarna. Desto klarare perspektiv du har på tillvaron och dig själv, desto större är möjligheterna för ett lyckat förhållande. Din självuppoffrande tendens gör att andra kan utnyttja dig. Förändra det i år och engagera dig bara i relationer på lika villkor. Din bästa tid för kärlek är de tre första veckorna i augusti. Men hela hösten ser lovande ut.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!